Project omschrijving

Onderhoud

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Bij een kleine beurt worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu en schokdempers van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden gecontroleerd, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst of vervangen.

GROTE ONDERHOUDSBEURT

Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen van de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd. Indien noodzakelijk worden onderdelen vervangen. Bovendien zit bij de grote onderhoudsbeurt op verzoek een gratis APK-keuring inbegrepen.

BANDENMONTAGE EN -REPARATIES

U kunt bij Veenstra Autobedrijf terecht voor het leveren, monteren, balanceren en het opslaan van uw (winter)banden. Wij leveren elke maat en type tegen scherpe prijzen. Vraag hier uw offerte of meer informatie op. De banden kunnen op afspraak op ieder gewenst moment gewisseld worden. Wij adviseren u winterbanden te gebruiken zodra de temperatuur 7 graden of lager is, vanwege de materialen in deze banden. In sommige landen is dat zelfs een wettelijke vereiste. De prestaties van een winterband in winterse omstandigheden zijn alleen gegarandeerd als het sneeuwvloksymbool op de zijkant staat vermeld.

(*) seizoen zomerbanden van 1 april t/m 31 oktober , seizoen winterbanden van 1 november t/m 31 maart.

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag8:00 – 17:30
VrijdagavondOp Afspraak
ZaterdagOp Afspraak

   0511 – 47 22 53

Afspraak maken?

Is er iets mis met uw auto? Heeft uw auto onderhoud nodig of misschien de APK?

MAAK EEN AFSPRAAK