Project Description

KLEINE ONDERHOUDSBEURT

Bij een kleine beurt worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, accu en schokdempers van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden gecontroleerd, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst of vervangen.

GROTE ONDERHOUDSBEURT

Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen van de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd. Indien noodzakelijk worden onderdelen vervangen. Bovendien zit bij de grote onderhoudsbeurt op verzoek een gratis APK-keuring inbegrepen.

BANDENMONTAGE EN -REPARATIES

U kunt bij Veenstra Autobedrijf terecht voor het leveren, monteren, balanceren en het opslaan van uw (winter)banden. Wij leveren elke maat en type tegen scherpe prijzen. Vraag hier uw offerte of meer informatie op. De banden kunnen op afspraak op ieder gewenst moment gewisseld worden. Wij adviseren u winterbanden te gebruiken zodra de temperatuur 7 graden of lager is, vanwege de materialen in deze banden. In sommige landen is dat zelfs een wettelijke vereiste. De prestaties van een winterband in winterse omstandigheden zijn alleen gegarandeerd als het sneeuwvloksymbool op de zijkant staat vermeld.

(*) seizoen zomerbanden van 1 april t/m 31 oktober , seizoen winterbanden van 1 november t/m 31 maart.

  DEPARTMENT FIGURES

RESIDENT DOCTORS17
IN-HOUSE NURSES25
FULL TIME STAFF43
NUMBER OF ROOMS27
YEARLY PATIENTS27,387

  OPENING HOURS

Monday – Firday8:00 – 17:00
Saturday9:30 – 17:00
Sunday9:30 – 15:00

  +44(0) 1865 339665

  OFFICE LOCATIONS

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
I Accept

Afspraak maken?

Is er iets mis met uw auto? Heeft uw auto onderhoud nodig of misschien de APK?