Wie is Autobedrijf Veenstra?

In 1935 openden wij van Autobedrijf Veenstra voor het eerst onze deuren in Quatrebras. Het was misschien een regenachtige dag, maar wel één met een mooie toekomst in het verschiet. Het is inmiddels ruim 80 jaar verder en elke dag leren wij meer en meer. Al deze jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat Autobedrijf Veenstra het beste onderhoud en de beste reparatie in de werkplaats uitvoert. De wens van de klant wordt daarbij zeker niet vergeten. Nee, de klant komt bij ons altijd op nummer één! Luisteren naar de consument is dan ook iets dat Autobedrijf Veenstra ontzettend belangrijk vindt. Elke consument is anders en daar houden wij altijd rekening mee. Uw auto is in goede handen bij Autobedrijf Veenstra als het gaat om onderhoud, reparatie en de APK. Bovag lid ben je niet zo maar en Autobedrijf Veenstra is al meer dan 50 jaar Bovag lid!

Ook voor het installeren van een trekhaak en diverse accessoires kunt u bij ons terecht. Airco reparatie, het checken van uw airco en het bijvullen van de airco is mogelijk, doordat wij over een gecertificeerde aircomonteur beschikken. Wij bieden daarnaast goede occasions aan met verschillende categorieën brandstof, maten, prijzen en helpen u altijd bij het zoeken van uw ideale auto.

Nog op zoek naar een autobedrijf voor uw onderhoud, reparatie of APK? Of zoekt u een goede occasion? Dan bent u van harte welkom bij Autobedrijf Veenstra!

Ons autobedrijf is te vinden op woudweg 3, 9257 RM Noardburgum (Quatrebras).

Ons Team

Bouwe Veenstra was tot heden de eigenaar van Autobedrijf Veenstra, maar heeft het stokje nu doorgegeven aan zijn zoon Pieter Veenstra. Hij ondersteunt het team nog door bij te springen bij extreme drukte. Erwin Toxopeus is de allround monteur en neemt de APK voor zijn rekening. Wanneer u ons belt zult u Pieter Veenstra krijgen te spreken, hij doet de administratie, planning, verkoop en het klantcontact.

ERWIN TOXOPEUS

APK Monteur

PIETER VEENSTRA

Eigenaar

BOUWE VEENSTRA

Monteur

Ons werk

Naast APK en onderhoud zijn er nog meer diensten die wij aanbieden. Benieuwd naar onze werkzaamheden?

Aangeboden diensten

APK

LEES MEER

Onderhoud

LEES MEER

Airco

LEES MEER